Siirry pääsisältöön

Syys shoppailua

Syksy ja pian talvi alkavat tekemään tuloansa, joten pikkuhiljaa on pakko alkaa valmistautumaan viileämpiin keleihin. Oma vaatekaappini on pullollaan kaikkia mahdollisia kesävaatteita mutta lämpimiä vaatteita ei ole oikeastaan ollenkaan, joten päätin korjata sen asian. Ihan ensimmäisenä päätin ostaa pari pitkähihaista, sillä minulla ei ollut niitä kuin yksi musta entuudestaan. 


Yksi näistä pitkähihaisista oli tämän näköinen, toiset kaksi olivat viininpunainen ja tumman vihreä mutta koska ne ovat tällä hetkellä pesukopassa, en viitsinyt niitä alkaa kaivamaan sieltä pois. Materiaaliltaan ne kaksi muuta ovat erittäin miellyttäviä, hyvin pehmeitä ja venyviä sekä lämpöisiä, vaikka ohuita ovatkin. Jostain syystä olen tänä syksynä ihastunut tumman vihreään väriin joten oletettavasti tulevaisuudessa voi olla vihertäviä vaatteita lisääntyvissä määrin vaatekaapissani.


Tämä body oli ehdottomasti lempiostokseni ja koska tätä löytyy myös kahdessa muussa värissä, saatan ostaa tämän ainakin vielä mustana, ellei jopa valkoisenakin. En ole koskaan ennemmin omistanut bodya joten sen käyttö oli ehkä aluksi pientä opettelu mutta siihen tottui hyvin nopeasti. 


En kauheasti piittaa käyttää housuja, mutta näihin kyseisiin housuihin minä rakastuin. Ne olivat mukavan joustavat ja erittäin miellyttävät jalassa ja töidenkin teko onnistui toistuvasta kyykkimisestä huolimatta mallikkaasti. Vähäinen housujen käyttöni varmaan kiteytyy hyvin siihen, että eräs työkaverini totesi yksi päivä ettei ole nähnyt minulla koko kesän aikana kuin vain muutaman kerran
housut töissä. 


Koska en myöskään omistanut minkäänlaista syystakkia, päätin ostaa tämän aivan ihanan "Gandalf takin" joksi työkaverini on tämän nimennyt. Se on helppo nakata vain päälle ja se on sopivan lämmin mutta ei myöskään hiosta. Aluksi hieman epäilin että osaankohan käyttää sitä sillä eihän tämä mikään perinteinen takki ole sillä siinä on vain yksi nappikin, mutta päätin rohkaistua ja kokeilla jotain uutta. Tämän kesän aikana olen huomannut kuinka tyylini on pikkuhiljaa muuttunut sen myötä kun aloitin työskentelyn vaateliikkeessä. Ehkä koska työvaatteina toimivat omat vaatteet eikä vain jotkut tietyt vaatteet, sitä pääsee ilmaisemaan itseään paremmin ja tulee rohkeammaksi siinä, että osaa ja uskaltaa olla oma itsensä. Itse olen ainakin saanut tietynlaista itsevarmuutta tämän työn mukana ja se tuntuu mahtavalta. 

Kaikkien näiden ostoksien lisäksi kävin tänään ostamassa uudet työkengät, sillä edelliset olivat haljenneet pohjasta, sekä erittäin kauniit valkoiset kengät jotka toivottavasti pysyvät valkoisina. Koska tykkään käyttää enemmän mekkoja ja hameita kuin housuja, ostin paksumpia sukkahousuja jotta kylmä ilma ei palelluta jalkojani. Olen myös rakastunut stay up sukkiin ja löysinkin juuri itselleni täydellisesti sopivat sukat. Ne eivät valu vaan pysyvät paikoillaan huolimatta vauhdikkaammastakin työpäivästä. Kokeilin jonkin toisenkin merkin sukkia mutta jostain syystä ne valuivat koko ajan eikä kävelemisestä tullut yhtään mitään. 

Nyt minulla on koko viikonloppu vapaata joten ajattelin rentoutua oikein kunnolla meidän vauhdikkaan työviikon jälkeen, mutta siitä kerron lisää ensi maanantaita. Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäntapamuutos

Jossain vaiheessa elämää tulee se aika, kun et voikaan enää syödä ruokaa ja herkkuja samalla tavalla kuin nuorempana. Alatkin huomaamaan että hupsista, nehän jäävätkin sun kroppaan kiinni ja ennen kuin huomaatkaan, niin sulle on kasvanut pieni karkkimaha. Ja tämä on nyt sattunut minulle, ja taitaa olla aika alkaa tekemään asialle jotain. Ihan alkajaisiksi otin tietysti erittäin karmaisevat ennen kuvat, jotta voin vertailla lopputulosta (jos sellaista edes tulee). Tähän väliin on varmaan hyvä kertoa, että olen monta kertaa yrittänyt tehdä muutosta, liikkua enemmän ja muuta sellaista, mutta en ole koskaan oikein pystynyt pysymään suunnitelmissani. Mutta ehkä nyt kun kerron tämän suunnitelman koko internetille, on helpompi pysyä jämptinä. Olen ollut nyt syömättä siis minkään näköisiä karkkeja perjantain lauantain ja sunnuntain. Tänään minulla on ensimmäinen vapaapäivä, jonka olen päättänyt pyhittää niin sanotuksi cheat-päiväksi. Koska olen liian perso hyvälle, en ikinä onnistui

Jännittäviä uutisia!

 Minusta ei olekaan hetkeen aikaan kuulunut, osasyynä työt mutta myös minun yllätyksen takia. Olen viimeisien parin kuukauden aikana suunnitellut omia nettisivuja ja vihdoin ja viimein ne ovat valmiit! Siirrän siis kaiken blogi toiminnan sinne ja tämä blogi saa jäädä leijumaan tänne bitti avaruuteen. Uusien nettisivujen osoite on www.emiliakoivumaki.com  .  Menkäähän nyt siis tsekkaamaan niitä ja nauttikaa uudesta ulkoasusta!

Yhteinen elämä

Niin kuin jo aikaisemmassa kirjoituksessa teille jo vähän kerroinkin ja olette saattaneet Instagramista joitain kuvia nähdä, olen alkanut seurustelemaan erään Manun kanssa. Olemme tunteneet toisemme jo useamman vuoden ajan ja olemme olleet kavereita, mutta sitten kävikin ilmi että meillä on tunteita toisiamme kohtaan. Aluksi vain juttelimme kaikesta mahdollisesta mitä mieleen tuli ja huomasimme kuinka samanlaisia olemme. Meidän ajatukset tulevaisuudesta ja elämän "virstapylväistä" ja siitä milloin nämä tapahtuisivat, ovat hyvin saman tyylisiä. Koska kaikki loksahti meillä niin hyvin paikoilleen, olemme edenneet suhteessamme ehkä hieman vauhdikkaasti ja päädyimme melko nopeasti muuttamaan yhteen. Tällä hetkellä asumme uudenkarheassa rivitalokaksiossa rauhallisella perheystävällisellä alueella. Meidän yhteiselo on lähtenyt erittäin mukavasti käyntiin ja elämme sellaista rauhallista perhe-elämää, vaikkakin ensimmäinen kuukausi oli hieman yksinäinen. Kun irtisanoudun entisestä ty