Siirry pääsisältöön

Adrenaliinia

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää jokaista lukijaa ja kertoa teille kuinka ihanaa teille on kirjoittaa, ja vielä mahtavampaa tästä tekee se, että sivujeni kävijämäärä on ollut nousussa! Otan myös mielelläni vastaan ideoita siitä, mistä haluaisitte minun kirjoittavan, ja niitä voi laittaa vaikka Instassa tai snapissa viestillä sekä sähköpostilla. Pyrin julkaisemaan tekstejä joka maanantai ja perjantai, ja joissakin tapauksissa myös keskiviikkoisin. Tämän lisäksi vielä pieni huomautus, koska kirjoittelen pari kolme kertaa viikossa tiettyinä päivinä enkä silloin kun tekstin tapahtumat ovat tapahtuneet, tekstit tulevat useimmiten takautuvasti. Mutta tämän pidemmittä puheitta, siirrytään tämän päivän tekstiin.

Päiväni alkoi hyvin normaalisti. Heräsin kello kahdeksalta, nousin sängystä ja menin suoraa suihkuun. Minulle on tullut tavaksi käydä aina aamuisin suihkussa, varmaankin koska tuntuu että herään siten paljon paremmin. Tämän jälkeen söin aamupalaa, meikkasin ja sitten lähdinkin jo töihin. Töissä minut oli laitettu työskentelemään alusvaatepuolella joten otin laatikoston joka oli täynnä alusvaatteita ja uima-asuja ja lähdin niitä hälyttämään. 

Kaksi tuntia meni oikein rauhallisesti, siistin uima-asu osaston joka taas kerran oli kuin pommin jäljiltä ja hälyttelin tuotteita hyllytystä varten. Hieman ennen kahtatoista siirryin alusvaateosastolle hälyttämään yö vaatteita jotka sijaitsevat kyseisellä osastolla aivan sovituskoppien vieressä. Tässä vaiheessa aloin kiinnittämään huomiota erääseen asiakkaaseen, joka piti jotain ihmeellistä show:ta samalla kun oli menossa kopeille, ja tämä outo käytös jatkui kunnes yhtäkkiä tulikin aivan hiljaista. Tämä sai minut hyvin epäileväiseksi, ja sen lisäksi huomasin hänen nilkassaan meidän nilkkakorun. 

Välillä mietin että olenko vain vainoharainen, ei kai kukaan nyt oikeasti olisi siellä varastamassa meidän tuotteita. Tunsin vain kuinka adrenaliini alkoi virrata kehossani ja heti kun tämä asiakas lähti sovituskopista, menin tarkastamaan sen. Päällepäin ei kopissa ollut mitään muuta erikoista muuta kuin sinne jätetty kasa vaatteita ja penkki oli hieman vinossa, mutta penkkiä kääntäessä sen takaa kuitenkin löytyi kasa hälyttimiä jotka oli irroitettu vaatteista. Tämän huomattuani otin muutamia juoksuaskelia ja menin myymäläpäällikkömme luokse joka onneksi oli kasoilla, selitin tilanteen ja hän hälytti vartijat. 

Minä otin varkaasta tuntomerkit ylös ja jäin liikkeen ovelle odottamaan vartijaa. Tämän saapuessa kerroin hänelle mitä oli tapahtunut, tuntomerkit ja mihinkä liikkeeseen näin hänen menevän seuraavaksi. Hetken päästä hän tulikin varkaan kanssa takaisin jolla oli aikamoinen kasa meidän tuotteita, joita hän ei ollut maksanut. 

Kun tilanne oli ohi, tärräsin ihan hurjasti, koska kehoni oli täynnä adrenaliinia ja olin jännittynyt. Hetken istumisen ja juodun vesilasin jälkeen kehoni alkoi normalisoitua ja pääsin jatkamaan töitä. Loppuilta sujui mutkattomasti ja rauhallisesti, täyttelin tuotteita hyllyihin ja järjestelin liikettä. Jossain vaiheessa tuli kummallisen voipunut olo joka varmaankin johtui aiemmasta välikohtauksesta ja sen aiheuttaneesta stressistä. Voitte uskoa että seuraavana yönä nukuin hyvin makeasti väsyttäneen päivän jälkeen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäntapamuutos

Jossain vaiheessa elämää tulee se aika, kun et voikaan enää syödä ruokaa ja herkkuja samalla tavalla kuin nuorempana. Alatkin huomaamaan että hupsista, nehän jäävätkin sun kroppaan kiinni ja ennen kuin huomaatkaan, niin sulle on kasvanut pieni karkkimaha. Ja tämä on nyt sattunut minulle, ja taitaa olla aika alkaa tekemään asialle jotain. Ihan alkajaisiksi otin tietysti erittäin karmaisevat ennen kuvat, jotta voin vertailla lopputulosta (jos sellaista edes tulee). Tähän väliin on varmaan hyvä kertoa, että olen monta kertaa yrittänyt tehdä muutosta, liikkua enemmän ja muuta sellaista, mutta en ole koskaan oikein pystynyt pysymään suunnitelmissani. Mutta ehkä nyt kun kerron tämän suunnitelman koko internetille, on helpompi pysyä jämptinä. Olen ollut nyt syömättä siis minkään näköisiä karkkeja perjantain lauantain ja sunnuntain. Tänään minulla on ensimmäinen vapaapäivä, jonka olen päättänyt pyhittää niin sanotuksi cheat-päiväksi. Koska olen liian perso hyvälle, en ikinä onnistui

Jännittäviä uutisia!

 Minusta ei olekaan hetkeen aikaan kuulunut, osasyynä työt mutta myös minun yllätyksen takia. Olen viimeisien parin kuukauden aikana suunnitellut omia nettisivuja ja vihdoin ja viimein ne ovat valmiit! Siirrän siis kaiken blogi toiminnan sinne ja tämä blogi saa jäädä leijumaan tänne bitti avaruuteen. Uusien nettisivujen osoite on www.emiliakoivumaki.com  .  Menkäähän nyt siis tsekkaamaan niitä ja nauttikaa uudesta ulkoasusta!

Yhteinen elämä

Niin kuin jo aikaisemmassa kirjoituksessa teille jo vähän kerroinkin ja olette saattaneet Instagramista joitain kuvia nähdä, olen alkanut seurustelemaan erään Manun kanssa. Olemme tunteneet toisemme jo useamman vuoden ajan ja olemme olleet kavereita, mutta sitten kävikin ilmi että meillä on tunteita toisiamme kohtaan. Aluksi vain juttelimme kaikesta mahdollisesta mitä mieleen tuli ja huomasimme kuinka samanlaisia olemme. Meidän ajatukset tulevaisuudesta ja elämän "virstapylväistä" ja siitä milloin nämä tapahtuisivat, ovat hyvin saman tyylisiä. Koska kaikki loksahti meillä niin hyvin paikoilleen, olemme edenneet suhteessamme ehkä hieman vauhdikkaasti ja päädyimme melko nopeasti muuttamaan yhteen. Tällä hetkellä asumme uudenkarheassa rivitalokaksiossa rauhallisella perheystävällisellä alueella. Meidän yhteiselo on lähtenyt erittäin mukavasti käyntiin ja elämme sellaista rauhallista perhe-elämää, vaikkakin ensimmäinen kuukausi oli hieman yksinäinen. Kun irtisanoudun entisestä ty