Siirry pääsisältöön

Kuulumisia

Paljon on tapahtunut, mutta silti suurin osa on pysynyt samana kuin ennenkin. Olen yhä kahvilassa töissä, joka tietysti vie suuren osan ajasta minun elämässäni. Antti on yhä maatilalla töissä ja aina silloin tällöin ajaarekkaa. Jude ja Rosa elävät omaa ihanaa kissan elämää, todennäköisesti yhdessä suunnitellen maailman valloitusta. Surullisiakin uutisia on, sillä Ninni ja Luna ovat nyt hyppimässä vihreämmillä laitumilla, sillä heidän tiensä päättyi loppusyksystä. Heidät on haudattu vierekkäin erään lammen rantaan, mistä he saavat yhdessä katsella auringon nousuja ja laskuja.

Kesä oli rankka ja vei minusta melkeimpä kaikki mehut. Kesän härdelli on ollut jo hetken aikaa ohi, mutta  joulusesonki tekee tulojaan ja sen alkaa huomaamaan myös kahvilassä käyvistä väkimääristä. Kun on saanut maistaa näitä rauhallisia viikkoja, työn ollessa lähinnä päivystämistä, alkaa pikkuhiljaa kaipaamaan niitä vähän menevempiä päiviä. Nimittäin ei tuo seisoskeleminen pitemmän päälle ole kovin hohdokasta. Lisää vipinää meille on tuonut myös se, että kahvilamme vieressä on nykyisin lasten leikkipaikka, joka tuo pienempää väkeä ja tietysti heidän vanhempiaan. Se on toki hyväksi kahvilalle, vaikkakin viikonloput voivat pistää meidät työntekijät äärirajoille. Mutta voi myös olla, kun uutuuden huuma alkaa hiipumaan, paikka saattaa hiljentyä, varsinkin arkipäivisin.

Minulla ja Antilla menee tällä hetkellä oikein hyvin, olemme suunnittelemassa, ja toivottavasti pian toteuttamassa nykyisen kotimme remonttia. Tarkoituksena olisi näin alustavan suunnitelman mukaan remontoida ensimmäisenä kylpyhuone ja sauna, sillä siellä on lattialämmitys rikki, ja se olisi hyvä saada toimintaan. Tällä hetkellä suihkutilamme on vasemmalta oikealle lueteltuna tässä järjestyksessä: sauna, pyykinpesukone, pönttö, käsienpesuallas ja suihku. Eli siis sauna ja suihku ovat niin kaukana toisistaan kuin vain on mahdollista, ja älkää edes kysykö että mitä siinä on ajateltu, samaa olen miettinyt itsekin. Haaveena olisi siis vaihtaa suihkun ja pyykinpesukoneen paikkoja, jotta suihkutilasta tulisi edes hieman järkevämpi. Olen myös haaveillut että pesuallas olisi upotettuna tasoon, ja joka jatkuisi pesukoneen yli kokonaan oikealle seinälle asti. Siinä olisi sopivasti pöytätilaa esimerkiksi viikata vaatteita. Olemme myös pohtineet, haluammeko suihkukaappia vai emme, ja itse toivoisin että sellaista ei tulisi, vaan että lattiaan valettaisiin pieni kynnys, ja laitettaisiin jonkunlainen lasiseinä suojaamaan, ettei vesi roisku kaikkialle. Se olisi mukavan avoin ratkaisu, mutta kynnyskin pitäisi huolen siitä, ettei vesi lähde leviämään koko kylpyhuoneeseen, mikä on tällä hetkellä ongelmana. Suihkuverhokaan ei ole kovin hyvä ratkaisu, sillä edellinen lähti aika vinhaa vauhtia irti kun meidän nuorempi kissa innostui sillä leikkimään.

Mutta saa nähdä millaisiin valintoihin päädymme yhteistuumin. Se on varmaa että joudumme tekemään varmasti aika paljonkin kompromisseja tämän remontin suhteen, sillä sisustusmakumme ovat hyvin erilaisia. Mutta eipä se ole ennenkään hidastanut tahtiamme, lähinnä tuonut lisää mielenkiintoa elämään.

Keittiön remontointia emme ole vielä paljoa suunnitelleet, sillä ongelmana on keittiön pieni koko, ja siitä pitäisi saada tehtyä mahdollisimman tehokas. Olen siis pienesti jo vinkannut Antille että se kannattaisi suunnitella ammattilaisen kanssa, joka osaa katsoa, minkälaiset ratkaisut sopisivat meille. Otamme kuitenkin askel kerrallaan ja keskitymme nyt aluksi tuohon kylpyhuoneeseen ja jatkamme siitä eteenpäin kun mahdollista.

Tässä oli tiivistettynä meidän kuulumiset ja lisää uutisia on vielä tulossa, mutta niistä sitten ensikerralla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäntapamuutos

Jossain vaiheessa elämää tulee se aika, kun et voikaan enää syödä ruokaa ja herkkuja samalla tavalla kuin nuorempana. Alatkin huomaamaan että hupsista, nehän jäävätkin sun kroppaan kiinni ja ennen kuin huomaatkaan, niin sulle on kasvanut pieni karkkimaha. Ja tämä on nyt sattunut minulle, ja taitaa olla aika alkaa tekemään asialle jotain. Ihan alkajaisiksi otin tietysti erittäin karmaisevat ennen kuvat, jotta voin vertailla lopputulosta (jos sellaista edes tulee). Tähän väliin on varmaan hyvä kertoa, että olen monta kertaa yrittänyt tehdä muutosta, liikkua enemmän ja muuta sellaista, mutta en ole koskaan oikein pystynyt pysymään suunnitelmissani. Mutta ehkä nyt kun kerron tämän suunnitelman koko internetille, on helpompi pysyä jämptinä. Olen ollut nyt syömättä siis minkään näköisiä karkkeja perjantain lauantain ja sunnuntain. Tänään minulla on ensimmäinen vapaapäivä, jonka olen päättänyt pyhittää niin sanotuksi cheat-päiväksi. Koska olen liian perso hyvälle, en ikinä onnistui

Jännittäviä uutisia!

 Minusta ei olekaan hetkeen aikaan kuulunut, osasyynä työt mutta myös minun yllätyksen takia. Olen viimeisien parin kuukauden aikana suunnitellut omia nettisivuja ja vihdoin ja viimein ne ovat valmiit! Siirrän siis kaiken blogi toiminnan sinne ja tämä blogi saa jäädä leijumaan tänne bitti avaruuteen. Uusien nettisivujen osoite on www.emiliakoivumaki.com  .  Menkäähän nyt siis tsekkaamaan niitä ja nauttikaa uudesta ulkoasusta!

Yhteinen elämä

Niin kuin jo aikaisemmassa kirjoituksessa teille jo vähän kerroinkin ja olette saattaneet Instagramista joitain kuvia nähdä, olen alkanut seurustelemaan erään Manun kanssa. Olemme tunteneet toisemme jo useamman vuoden ajan ja olemme olleet kavereita, mutta sitten kävikin ilmi että meillä on tunteita toisiamme kohtaan. Aluksi vain juttelimme kaikesta mahdollisesta mitä mieleen tuli ja huomasimme kuinka samanlaisia olemme. Meidän ajatukset tulevaisuudesta ja elämän "virstapylväistä" ja siitä milloin nämä tapahtuisivat, ovat hyvin saman tyylisiä. Koska kaikki loksahti meillä niin hyvin paikoilleen, olemme edenneet suhteessamme ehkä hieman vauhdikkaasti ja päädyimme melko nopeasti muuttamaan yhteen. Tällä hetkellä asumme uudenkarheassa rivitalokaksiossa rauhallisella perheystävällisellä alueella. Meidän yhteiselo on lähtenyt erittäin mukavasti käyntiin ja elämme sellaista rauhallista perhe-elämää, vaikkakin ensimmäinen kuukausi oli hieman yksinäinen. Kun irtisanoudun entisestä ty